İçeriğe geç
Bölmeler ve tuşlarÇalışma alanları

Sunucularınız, bıraktığınız gibi

Her sabah açtığınız dört sekme, bir tuş uzağınızda. Onları bir çalışma alanı olarak kaydedin ya da AnyBucket'ın son oturumunuzu yeniden açmasına izin verin.

Tam demoyu açınTüm klavye kısayolları

  • 1

    ⌥⌘S ile kaydedin

    Her sekme, iki bölmesi ve klasörleriyle birlikte bir ad altında kaydedilir.

  • 2

    Tek seferde geri

    Bir çalışma alanını açın, her sekme geri gelir; her sunucu kendi sekmesi açılırken bağlanır.

  • 3

    Son oturum

    Bu seçeneği açın, AnyBucket açılışta son oturumunuzu geri yükler.

  • 4

    Mac'inizde saklanır

    Çalışma alanları ve son oturum bir bulutta değil, Mac'inizde AnyBucket'ın kendi klasöründe kaydedilir.

Bu ve AnyBucket'taki diğer her şey, tek seferlik 9,99 $'a

Tek seferlik satın alma, varsa vergi hariç · İki Mac · macOS 15+ · Tarayıcınızda ücretsiz deneyin

Satın al · 9,99 $

Sorular, yanıtlarıyla

Çalışma alanları nerede saklanır?
Mac'inizde, AnyBucket'ın kendi klasöründeki bir JSON dosyasında.
Çalışma alanları parolalarımı saklar mı?
Parolalar her yer imiyle birlikte giriş anahtar zincirinizde kalır. Bir çalışma alanı yalnızca her bölmenin nerede olduğunu hatırlar.

Tuşlar

  • Sekmeleri çalışma alanı olarak kaydet⌥⌘S
  • Yeni sekme⌘T
  • Kapatılan sekmeyi yeniden aç⇧⌘T
  • 1–9. sekmeye git⌘1–9
Tüm klavye kısayolları

Her özellik tek uygulamada. 9,99 $, tek sefer.

Satın al · 9,99 $

Tek seferlik satın alma, varsa vergi hariç · İki Mac · macOS 15+ · Tarayıcınızda ücretsiz deneyin

Canlı deneyinKarşılaştırmayı görün