Hoppa till innehållet
På din MacMenyrad

Fortsätter i menyraden

Stäng fönstret så fortsätter överföringarna. Panelen i menyraden visar vad som flyttas, var du är ansluten och var du har varit.

Öppna hela demonAlla kortkommandon

  • 1

    Förloppet i en blick

    Varje aktiv överföring med förlopp, hastighet och återstående tid, och pausa eller återuppta alla.

  • 2

    Anslutna servrar

    Se vilka servrar som är anslutna och koppla från vilken som helst av dem.

  • 3

    Flikar och senaste platser

    Hoppa tillbaka till en öppen flik eller en senaste plats med ett klick.

  • 4

    Borta från Dock

    Symbolen i Dock syns bara medan ett fönster är öppet. Välj Avsluta AnyBucket i panelen för att stänga av den.

Det här och allt annat i AnyBucket, för 9,99 $ en gång

Engångsköp, plus eventuell moms · Två Mac-datorer · macOS 15+ · Prova gratis i webbläsaren

Köp · 9,99 $

Frågor och svar

Hur avslutar jag AnyBucket?
När du stänger det sista fönstret fortsätter appen att köras så att överföringarna kan fortsätta. Välj Avsluta AnyBucket i menyradspanelen för att stänga av den.
Vad betyder ”Kräver åtgärd”?
En överföring som fortfarande misslyckades efter nya försök. Den väntar i panelen och i fönstret Överföringar med sitt felmeddelande; Försök igen återupptar den.

Tangenterna

  • Visa överföringar⌥⌘T
Alla kortkommandon

Alla funktioner i en app. 9,99 $, en gång.

Köp · 9,99 $

Engångsköp, plus eventuell moms · Två Mac-datorer · macOS 15+ · Prova gratis i webbläsaren

Prova direktSe hur den står sig